CaliVita® International je multinacionalna kompanija aktivna u 37 zemalja, dinamičnog razvoja koja putem svoje djelatnosti širi ideju zdravijeg i uspješnijeg života.
Već punih 30 godina u Hrvatskoj sa zadovoljstvom i uspjehom promičemo značaj nadopunjavanja svakodnevne prehrane esencijalnim, životno važnim hranjivim tvarima. Neodstupanjem od vrhunskih standarda u proizvodnji te stručnim savjetodavnim pristupom prilagođenim svakom pojedincu, s pravom smo postali predvodnici u svojoj struci.

Pozivamo vas da i vi pronađete omiljene proizvode koji će pored redovne tjelesne aktivnosti i zdrave uravnotežene prehrane, pozitivno utjecati na kvalitetu vašeg života. Želimo vam srdačnu dobrodošlicu u obitelj CaliVita® International.

Calfit Zagreb

100% kvaliteta - jamstvo uspješnosti

Svjesni smo da je CaliVita kvaliteta proizvoda osnova uspješnog poslovanja. S ponosom ističemo da svaki naš proizvod ima 100% garanciju kvalitete, čime jamčimo sigurnost i zadovoljstvo svakog našeg potrošača.

Proizvodi CaliVita International su biološki aktivni dodaci prehrani te predstavljaju prirodan izvor esencijalnih nutrijenata neophodnih za optimalno funkcioniranje organizma. Velika većina naših proizvoda proizvedena je u farmaceutskom okruženju u SAD. Proizvedeni su najsuvremenijom farmaceutskom tehnologijom i praksom (cGMP) te pod striktnom kontrolom FDA - krovne svjetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda.

Pažljivo birane sirovine izvor su aktivnih tvari koje potječu isključivo iz prirodnog izvora, što ističe visoku biološku aktivnost proizvoda, a samim time i njihovu djelotvornost. U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

CaliVita kvaliteta proizvoda


Stroga kontrola kvalitete

CaliVita International svojim potrošačima nastoji osigurati najbolje. Za nas to ne znači samo da je smjer našeg razvoja proizvoda određen vašim potrebama, već također da više od 3000 iskusnih i predanih profesionalaca širom svijeta neumorno radi kako bi osiguralo da su naši proizvodi utemeljeni na posljednjim rezultatima i razvoju medicinskih istraživanja.

Kako sirovine postaju gotov proizvod, naše proizvode mnogostruko testiramo. 12.000 testova godišnje osigurava da više od 500 sastojaka na tržište dospiju čisti te vrhunske kvalitete.

Što CaliVita proizvode razlikuje od drugih?

  • POTPUNO PRIRODNI – iz prirodnih materijala - visoka biološka aktivnost proizvoda, a samim time i njihova djelotvornost
  • KELATNI OBLIK (sigurna i bolja resorpcija od običnih preparata)
  • POSTEPENA APSORPCIJA (upijanje) - TIMED RELASE (produženo djelovanje sa vremenskim otpuštanjem)
  • CaliVita preparati su LAKO PROBAVLJIVI - većina preparata se uzima na tašte bez želučanih poteškoća (Fe - lako probavljiv)
  • NE OŠTEĆUJU ORGANIZAM – nisi toksični
  • CIJENE CaliVita PREPARATA znatno su prihvatljivije od cijena drugih preparata ili lijekova i dostupne su većem broju korisnika

Kvaliteta dodataka prehrani

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima:

FDA

U.S. Food and Drug Administration
Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

cGMP

Good Manufacturing Practice
Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). cGMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

USDA

United States Department of Agriculture
Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

EU Organic

European Union organic logo
Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

CE

Conformité Européene
Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

US EPA

U.S. Environmental Protection Agency
Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

IGEF

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung
Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab2d8f09.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab34d07c.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab26e688.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4a1be2.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab20768c.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab3befae.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4336dd.jpg
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu.

Web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje