Klasici - California Fitness od sada i u manjem pakiranju!

CaliVita International već tri desetljeća proizvodi i distribuira proizvode proizvedene prema najvišim profesionalnim standardima i najstrožim standardima kvalitete. Njihova visoka učinkovitost je rezultat kombinacije kvalitetnih aktivnih sastojaka ukomponiranih u svrsishodne formule.

Osim kvalitete, CaliVitine proizvode karakteriziraju veća, ekonomična pakiranja, tj. višemjesečna količina tableta ili kapsula, ovisno o osobnim potrebama.

Slaveći 25 godina poslovanja, tvrtka je odlučila prisjetiti se samih početaka i izaći na tržište s jubilarnom serijom pod nazivom CaliFornia Fitness koja naših pet klasičnih proizvoda C-1000+, Multi One (Full Spectrum), B Complex i Calcium Magnesium K+D nudi u manjim pakiranjima od 30 komada te Vitamin D 2000 I.J. u pakiranju od 60 tableta.

C-1000+ S VREMENSKIM OTPUŠTANJEM

Vitamin C predstavlja br. 1 iz više razloga: ne samo da je to jedan od naših prvih proizvoda, već smo prvi na tržište uveli vitamin C od 1000 mg, dok su još svi uzimali tablete od 60 mg. S godinama je sve više ljudi prepoznalo važnost redovitog uzimanja vitamina C, pa se C1000 uskoro našao na vrhu top-liste prodaje, a tu je poziciju zadržao sve do danas.

C-1000+ sadrži vitamin C s vremenskim otpuštanjem, što znači da će se vitamin C postepeno otpuštati s nosača, te osiguravati opskrbu vitaminom C tijekom cijeloga dana. Formula je dodatno obogaćena šipkom iz organskog uzgoja.

B COMPLEX

B vitamini uključeni su u gotovo sve važne procese u organizmu, a kako ih tijelo ne može uskladištiti, potrebno ih je osigurati putem hrane i nadopuna. B Complex sadrži gotovo sve vitamine iz B skupine, koji osim što doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava imaju i pozitivan učinak na imuno sustav, čime doprinose održavanju fizičke i mentalne svježine. Formula je dodatno obogaćena i vitaminom C i magnezijem.

MULTI ONE (FULL SPECTRUM) – MULTIVITAMINSKA FORMULA

Kvalitetna multivitaminska formula prvi je korak u očuvanju zdravlja i poticanju samoobnavljajućih mehanizama tijela. Multi One sadrži 27 različitih vitamina i minerala neophodnih za normalno funkcioniranje organizma, uz dodane bioflavonide. Multivitamisnka formula predstavlja temelj svake uravnotežene prehrane osiguravajući organizmu najbitnije sastojke.

CALCIUM MAGNESIUM D+K

Poznato je da naše tijelo treba kalcij, magnezij i vitamin D za izgradnju zdravih kostiju i snažnih zuba, ali prema novijim istraživanjima, značajnu ulogu ima i vitamin K, koji osim što doprinosi procesima izgradnje kostiju, također inhibira stanice koje razgrađuju kosti, čime se smanjuje rizik od osteoporoze i lomova.

Ovaj proizvod sadrži idealan omjer kalcija i magnezija (2:1), jer se u tom odnosu ovi minerali najbolje ugrađuju i iskorištavaju u organizmu. Vitamin D ima ulogu u iskorištenju i ugradnji kalcija u kosti. Vitamin K, kao i vitamin D, pospješuje apsorpciju kalcija te ima važnu ulogu u zgrušavanju krvi.

VITAMIN D 2000 I.J.

Vitamin D kao da je ponovo otkriven u 21. stoljeću. Brojna istraživanja pokazala su da je vitamin D puno više od vitamina koji je odgovoran za zdravlje naših kostiju. Njegova uloga je višestruka; ispostavilo se da ovaj, do sada zanemareni vitamin, može zaštiti organizam od brojnih bolesti, počevši od gripe, depresije do dijabetesa. U zimskim mjesecima se smanjuju ionako niske rezerve vitamina D u našem organizmu.

Manjak vitamina D može dovesti do poremećaja stečenog imuniteta, a prema najnovijim studijama, odgovarajuće razine vitamina D mogu smanjiti rizik od gripe i do 90%.

Početkom pandemije COVID19, upućena je preporuka WHO o povećanom unosu vitamin D. Svaka tableta našeg novog proizvoda sadrži 2000 IJ vitamina D, što je u skladu s najnovijim preporukama u prevenciji protiv Covid 19. Od sada, osim vitamina D drops u kapima, na raspolaganju vam je i Vitamin D 2000 u tabletama!

Povezani proizvodi

B Kompleks tablete
  • −25%
Na zalihi
Multivitamini

CF B-Complex 30 tabl.

California Fitness
CV0230
7,40 € 9,87 €
0 1 2 3 4 0 Recenzija(e) 
Proizvod California Fitness B-Complex sadrži kolin, niacin i vitamine B1, B6 i B12 koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji, te vitamin B2 i folnu kiselinu koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Formula je dodatno obogaćena vitaminom C i magnezijem za pozitivan učinak na imuno sistem i bolju...
Tablete Vitamin C 1000 mg
  • −25%
Na zalihi
Vitamini

CF C-1000 Plus 30 tabl.

California Fitness
CV0225
8,90 € 11,87 €
0 1 2 3 4 0 Recenzija(e) 
California Fitness C-1000 Plus, mega doza vitamina C (1000 mg) iz prirodnog izvora citrusa s dodatkom šipka iz organskog uzgoja. Formula sa postupnim vremenskim otpuštanjem u organizmu radi veće učinkovitosti.
Calcium Magnesium kapsule K2D3
  • −25%
Na zalihi
Minerali

CF Calcium Magnesium D+K 30 tabl.

California Fitness
CV0229
8,90 € 11,87 €
0 1 2 3 4 0 Recenzija(e) 
Za jake kosti i zube. Proizvod Ca-Mg sadrži kalcij koji je potreban za održavanje normalnih kostiju i zubi, te magnezij za opuštanje mišića i vitamine K i D koji doprinose održavanju normalnih kostiju.
Multi One multivitamini tablete
  • −25%
Nema na zalihi
Multivitamini

CF Multi One 30 tabl.

California Fitness
CV0227
7,40 € 9,87 €
0 1 2 3 4 0 Recenzija(e) 
Multi One je kvalitetna multivitaminska formula sa 27 vitamina, minerala i bioflavonoida neophodnih za normalno funkcioniranje organizma, pogodno za svakodnevnu široku primjenu.
Vitamin D tablete 2000 I.J.
  • −25%
Na zalihi
Vitamini

CF Vitamin D 2000 I.J. 60 tabl.

California Fitness
CV0226
8,50 € 11,33 €
0 1 2 3 4 0 Recenzija(e) 
Proizvod sadrži vitamin D3 u tabletama, najaktivniji oblik vitamina D koji puno bolje podiže razinu vitamina D u krvi od oblika D2. Vitamin D 2000 IJ sadrži prirodan vitamin D iz ulja jetre bakalara.
https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab2d8f09.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab34d07c.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab26e688.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4a1be2.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab20768c.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab3befae.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4336dd.jpg
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu.

Web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje