Klasici - California Fitness od sada i u manjem pakiranju!

CaliVita International već tri desetljeća proizvodi i distribuira proizvode proizvedene prema najvišim profesionalnim standardima i najstrožim standardima kvalitete. Njihova visoka učinkovitost je rezultat kombinacije kvalitetnih aktivnih sastojaka ukomponiranih u svrsishodne formule.

Osim kvalitete, CaliVitine proizvode karakteriziraju veća, ekonomična pakiranja, tj. višemjesečna količina tableta ili kapsula, ovisno o osobnim potrebama.

Slaveći 25 godina poslovanja, tvrtka je odlučila prisjetiti se samih početaka i izaći na tržište s jubilarnom serijom pod nazivom CaliFornia Fitness koja naših pet klasičnih proizvoda C-1000+, Multi One (Full Spectrum), B Complex i Calcium Magnesium K+D nudi u manjim pakiranjima od 30 komada te Vitamin D 2000 I.J. u pakiranju od 60 tableta.

C-1000+ S VREMENSKIM OTPUŠTANJEM

Vitamin C predstavlja br. 1 iz više razloga: ne samo da je to jedan od naših prvih proizvoda, već smo prvi na tržište uveli vitamin C od 1000 mg, dok su još svi uzimali tablete od 60 mg. S godinama je sve više ljudi prepoznalo važnost redovitog uzimanja vitamina C, pa se C1000 uskoro našao na vrhu top-liste prodaje, a tu je poziciju zadržao sve do danas.

C-1000+ sadrži vitamin C s vremenskim otpuštanjem, što znači da će se vitamin C postepeno otpuštati s nosača, te osiguravati opskrbu vitaminom C tijekom cijeloga dana. Formula je dodatno obogaćena šipkom iz organskog uzgoja.

B COMPLEX

B vitamini uključeni su u gotovo sve važne procese u organizmu, a kako ih tijelo ne može uskladištiti, potrebno ih je osigurati putem hrane i nadopuna. B Complex sadrži gotovo sve vitamine iz B skupine, koji osim što doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava imaju i pozitivan učinak na imuno sustav, čime doprinose održavanju fizičke i mentalne svježine. Formula je dodatno obogaćena i vitaminom C i magnezijem.

MULTI ONE (FULL SPECTRUM) – MULTIVITAMINSKA FORMULA

Kvalitetna multivitaminska formula prvi je korak u očuvanju zdravlja i poticanju samoobnavljajućih mehanizama tijela. Multi One sadrži 27 različitih vitamina i minerala neophodnih za normalno funkcioniranje organizma, uz dodane bioflavonide. Multivitamisnka formula predstavlja temelj svake uravnotežene prehrane osiguravajući organizmu najbitnije sastojke.

CALCIUM MAGNESIUM D+K

Poznato je da naše tijelo treba kalcij, magnezij i vitamin D za izgradnju zdravih kostiju i snažnih zuba, ali prema novijim istraživanjima, značajnu ulogu ima i vitamin K, koji osim što doprinosi procesima izgradnje kostiju, također inhibira stanice koje razgrađuju kosti, čime se smanjuje rizik od osteoporoze i lomova.

Ovaj proizvod sadrži idealan omjer kalcija i magnezija (2:1), jer se u tom odnosu ovi minerali najbolje ugrađuju i iskorištavaju u organizmu. Vitamin D ima ulogu u iskorištenju i ugradnji kalcija u kosti. Vitamin K, kao i vitamin D, pospješuje apsorpciju kalcija te ima važnu ulogu u zgrušavanju krvi.

VITAMIN D 2000 I.J.

Vitamin D kao da je ponovo otkriven u 21. stoljeću. Brojna istraživanja pokazala su da je vitamin D puno više od vitamina koji je odgovoran za zdravlje naših kostiju. Njegova uloga je višestruka; ispostavilo se da ovaj, do sada zanemareni vitamin, može zaštiti organizam od brojnih bolesti, počevši od gripe, depresije do dijabetesa. U zimskim mjesecima se smanjuju ionako niske rezerve vitamina D u našem organizmu.

Manjak vitamina D može dovesti do poremećaja stečenog imuniteta, a prema najnovijim studijama, odgovarajuće razine vitamina D mogu smanjiti rizik od gripe i do 90%.

Početkom pandemije COVID19, upućena je preporuka WHO o povećanom unosu vitamin D. Svaka tableta našeg novog proizvoda sadrži 2000 IJ vitamina D, što je u skladu s najnovijim preporukama u prevenciji protiv Covid 19. Od sada, osim vitamina D drops u kapima, na raspolaganju vam je i Vitamin D 2000 u tabletama!

https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab2d8f09.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab34d07c.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab26e688.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4a1be2.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab20768c.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab3befae.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4336dd.jpg
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu.

Web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje