GlamUp sadrži visoku dozu hidroliziranog kolagena koji ljudski probavni sustav lako probavlja i apsorbira, dopunjenu hijaluronskom kiselinom i drugim prirodnim antioksidansima. Njegovi aktivni sastojci mogu smanjiti bore i poboljšati hidrataciju i elastičnost kože, ublažiti upalu kože i zaštititi stanice od štetnih učinaka slobodnih radikala (npr. UV zračenja).

#glamUp u formi praha, finog okusa limuna, priprema se kao napitak te ne sadrži konzervanse, boje, dodane šećere, gluten, soju i GMO.

Briga o Ljepoti

Briga o ljepoti dio je našeg života od adolescencije. Strije, celulit, ispucana, suha ili slaba koža, nokti ili kosa. Kada nismo zadovoljni svojom figurom, krećemo i na kure mršavljenja koje kao rezultat često dovode do pojava još više strija. Bore se pojavljuju već u dvadesetima. Tijekom 20-ih godina našeg života, tijelo počinje prosječno gubiti 1,5 posto kolagena godišnje, što se negativno odražava na izgled, ali i na funkciju cijelog niza sustava u organizmu.

Iako naše tijelo postupno stvara sve manje i manje kolagena i hijaluronske kiseline kako bi osiguralo zategnutost i punoću kože, sve to doseže vrhunac u vrijeme menopauze. Otprilike je to vrijeme kada izgubite većinu kolagena.

#glamUp - vrhunska formula

Zato preporučamo novi, revolucionarni CaliVitin napitak ljepote #glamUp. Jer znamo da se unutarnje hranjive tvari i antioksidansi mogu nadoknaditi prehranom. #glamUp je stvarno revolucionaran, jer je zbog svog složenog sastava i visokih doza doista jedinstven na tržištu.

Glavni sastojak je naravno kolagen u visokoj koncentraciji od čak 10 grama u jednoj dozi. Kako bismo izbjegli neugodan okus ribljeg kolagena i umanjili rizik od alergija, koristili smo goveđi kolagen. Naravno, ako ste ikada pili kolagen, znate da to baš i nije ugodno, ali dodavanjem okusa limuna učinili smo ga ukusnim. Osim toga, kolagen u #glamUP-u je hidroliziran što znači da se lako probavlja i apsorbira.

Ova vrhunska formula u svakoj dozi sadrži čak 10000 mg kolagena tipa I i III, u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, ekstraktom batata i kompleksom antioksidansa - koenzimom Q10, vitaminom E, elagičnom kiselinom, lipoičnom kiselinom, beta karotenom, likopenom, luteinom i zeaksantinom.

Ne samo da se kolagen može integrirati u kožu, već također potiče vlastitu proizvodnju kolagena odgađajući tako proces starenja i smanjujući vidljivost već postojećih oštećenja na koži.

Drugi važan sastojak je hijaluronska kiselina, koja ima ključnu ulogu u hidrataciji i čvrstoći kože, čime se također odgađa proces starenja.

Proizvod također sadrži i prirodne antioksidanse - karotenoide, fitoceramide, alfa-lipoičnu kiselinu, ekstrakt nara, kao i dobro poznati koenzim Q10 i vitamin E.

Primarni zadatak antioksidansa je zaštititi kolagen i stanice kože od štetnog djelovanja raznih slobodnih radikala (UV zračenje, pušenje, slatkiši, stres, itd.), i time pomažu odgoditi daljne produbljivanje bora. #glamUP ne sadrži konzervanse, boje, dodane šećere, gluten, soju ni GMO.

Povezani proizvodi

Kolagen i hijaluronska kiselina u prahu
  • −25%
Na zalihi
Ostali dodaci prehrani

GlamUp 500 gr.

CaliVita International
CV0316
67,50 € 90,00 € 508,58 kn (1€=7.5345)
GlamUp sadrži visoku dozu hidroliziranog kolagena u prahu koji ljudski probavni sustav lako probavlja i apsorbira, dopunjenu hijaluronskom kiselinom i drugim prirodnim antioksidansima. Njegovi aktivni sastojci mogu smanjiti bore i poboljšati hidrataciju i elastičnost kože, ublažiti upalu kože i zaštititi stanice od štetnih učinaka slobodnih radikala (npr....
https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab2d8f09.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab34d07c.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab26e688.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4a1be2.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab20768c.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab3befae.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4336dd.jpg
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu.

Web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje