CaliVita ImmunAid je biljno-mineralni kompleks za snažnu potporu imuniteta.

Sadrži mačju kandžu, biljku koja raste u amazonskim prašumama gdje se već stoljećima koristi u tradicionalnoj medicini za potporu imunološkom sustavu.
Mineral cink ima važnu ulogu u normalnom funkcioniranju našeg imunološkog sustava te doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Prema nekim novijim zapažanjima pretpostavlja se da mačja kandža može jačati zaštitu od uzročnika atipične upale pluća (virusa SARS), a nedavno provedeno istraživanje objavljeno u veljači 2021., pokazalo je da ima i antivirusni učinak protiv SARS-CoV-2.

Od sada CaliVita paleta je bogatija za još jedan proizvod koji ima snažno antivirusno djelovanje i doprinosi poboljšanju imuniteta. Naoružajte svoj organizam moćnim prirodnim oružjem protiv virusa!

https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab2d8f09.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab34d07c.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab26e688.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4a1be2.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab20768c.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab3befae.jpg https://prirodna-ljekarna.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4336dd.jpg
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu.

Web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje